sábado, 26 de noviembre de 2011

Identitat i Territori

Identitat i Territori és un treball en grup que se'ns va proposar des del Mòdul de Processos i Contextos Educatius II. Consistia en escollir un tema, cercar informació d' aquest i transmetre-la als nostres companys amb suport de les TIC. Aquest treball no només va ser avaluat pels mestres de COED i GITIC, sinó que també els alumnes vam poder participar en l' avaluació dels nostres companys, tenint en compte els criteris aportats pels professors que es dividien en tres aspectes: punts forts-punts  febles (temps, to de la veu, organització del treball, enfocament del tema, tema escollit, postura, etc.) i  suport de les TIC.

El treball del meu grup tractava sobre El Riure. Vam escollir aquest tema perquè consideràvem que és el riure és fonamental en la vida de qualsevol persona, ja que ens aporta un estat de benestar i felicitat. A continuació explicaré com vam enfocar l' exposició:

Primer de tot vam donar una definició de riure i vam explicar la importància que tenia en les nostres vides tant pels seus efectes físics com pels efectes psicològics.
Seguidament vam fer una petita explicació de què és la Risoteràpia i que s' aconsegueix amb aquesta.
Després amb un petit fragment de la pel·lícula de Mary Poppins vam explicar els diferents tipus de riure i vam veure la metàfora de que quan una persona riu, té la sensació de volar. També vam exposar els diferents tipus de riure segons la zona del cos més beneficiada.
Abans d' acabar vam explicar el cas de Norman Cousins, posant-lo com a exemple de que gràcies al riure es pot arribar a curar una infermetat.
Finalment vam transmetre les nostres conclusions al públic. Cal destacar que el riure, per molts beneficis que ens aporti, sempre hem de tenir en compte l' entorn al qual es situa, ja que pot arribar a ofendre segons la interpretació que li donem, a més no hem d' utilitzar mai el riure per ofendre a un altre, ja que no obtindríem cap benefici.

 Aquí os deixo el nostre suport de les TIC:

Finalment, penso que aquest treball ens ha servit moltíssim per practicar les exposicions davant d' un públic.  En definitiva, vam posar en pràctica el llibre Com parlar bé en públic, una lectura que ens hem hagut de llegir a l' assignatura de COED, un llibre ple de tècniques i consells per poder plantejar i organitzar una bona exposició i sobre tot controlar els nervis a l' hora de fer-la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario